A kurzus célja a deréktáji fájdalom kezelésére irányuló technikák elsajátítása. Mivel a derékfájásnak sok oka lehet, így nincs egyféle technika annak kezelésére sem. Többféleképpen tanulhatja meg felfedezni és kezelni a traumatikus sérülésből, rossz testtartásból vagy egyéb okokból szerzett akut és krónikus fájdalmat. A testtel való munkán túl szó lesz az azzal közvetlen kapcsolatban lévő tudatos és tudattalan elméről is. Megtanulhat egyszerre dolgozni a fizikai és az érzelmi testtel. A tanfolyamot akár kezdő masszőr is elvégezheti.

Időtartam: 20 óra, 2014. Június 13-14-15.

Ár: 45.000 Ft.

Passzív és Aktív Myofasciális masszázs tanfolyamok

PAMM a hát és deréktáji fájdalmak kezelésére

2014 Június Budapest

1. Szint
Deréktáji fájdalom kezelése
Érintett témakörök
2. Szint
Hát felső része és nyaki fájdalmak kezelése

A második szint elvégzésével képessé válik a hát felső részét és a nyakat érintő fájdalmak kezelésére. Haladó szintre léphet és tovább tökéletesítheti az egyes szinten megtanult technikákat.

Időtartam: 20 óra, 2014. Június 20-21-22.

Ár: 45.000 Ft. 

Gyakorlati Anatómia Kurzus

A rengeteget ülés, egyhangú életmód következményeként egyes izmoknak sokkal több nyújtásra van szükségük, másokat meg túlnyújtunk, ezáltal felborul testünk egyensúlya. Nagyon fontos megtanulni, hogyan tudjuk ezt az egyensúlyt önmagunk visszaállítani. Ez az a tudás, amit ez az egyedülálló kurzus nyújt. Megtanulhatja az izmok, csontok elnevezését, azok működését és legfontosabb funkcióikat. A tanfolyam legnagyobb előnye, hogy praktikus szempontból közelíti meg az anatómiát. Megfigyelheti az izmokat mozgás, nyújtás közben. Tapasztalatot szerezhet az egyes jóga ászanákban nyújtott és használt izmok és izületek szerepéről. Megismerheti a különbőző testhelyzetekben betöltött funkciójukat. Felfedezheti a korábbi sérülések és az azokból fakadó a test különböző részein megjelenő fájdalmak összefüggéseit. Mindezt rengeteg gyakorlati szemléltetés segítségével.

Időtartam: 10 óra, 2014. Június 16-17-18, este 6 - 9:30

Ár: 25.000 Ft. 

 

Az alábbi három kurzus elvégzése képessé tesz a leggyakrabban előforduló rossz testtartásból vagy sérülésből fakadó testi fájdalmak kezelésére. Az 1. és a 2. szint külön külön is nagyon sokat nyújt, de bármelyik megállja a helyét önmagában is.

A praktikus anatómia kurzust időben a két szint közé helyeztük el, így aki mindkét szintet elvégzi, a két szint között könnyen megismerheti és elsajátíthatja és érteni is fogja mind elméletben, mind pedig gyakorlatban is az izmok, csontok és izületek szerepét a testünk működésében.

 

A masszázs alapvetően asztalon végzett masszázs, de igény szerint beépülnek földön végzett thai és thai jóga masszázsban alkalmazható elemek is. A tanfolyamokra tapasztalattól függetlenül bárki jelentkezhet.

Terápiás masszázstanfolyamok

deréktáji, hát és nyaktájéki fájdalom kezelésére

Passzív és Aktív myofasciális masszázs segítségével

 

"Misszióm a masszázs tudományának és művészetének oktatása.

Számomra a masszőr épp olyan fontos, mint a kliens, hiszen a gyógyítás kettőjük kapcsolatán múlik. Nálam valódi gyakorlati tudást kapsz."

René Diaz

Jelentkezési határidő 2014. Május 31.

Részvételi szándékodat jelezd felénk minnél hamarabb, mert a helyek száma korlátozott, a csoportlétszám a hatékonyság érdekében maximum 6 fő.

A kurzusok az FHT által akkreditáltak, mely az Egyesült Királyság és Írország területén a legnagyobb professzionális tömörítő szervezet. http://www.fht.org.uk/